Cursus volgen?

Nieuw is de basiscursus LIKEUR MAKEN. Deze cursus is in 2013 voor het eerst van start gegaan. Een groot aantal eigen leden volgden met veel plezier deze cursus. 

Ook de volgende basiscursus wijnmaken staat al weer in de planning! Door Corona staat er voor dit jaar (2020) geen basiscursus in de planning. U kunt zich wel inschrijven voor een basiscursus. Zodra het "veilig" is een cursus te volgen nemen wij contact met u op. Deze cursus zal in 2021 van start gaan. Meer informatie over deze cursus vindt u hier.
De opleiding voor gevorderden zal op aanvraag worden gegeven. Ook hier wordt gekozen voor de werkgroep vorm, dus een kleine selecte groep. 

In de loop van 2021 start, bij voldoende aanmeldingen, ook een opfriscursus voor hen die al lang(er) wijn maken en hun kennis up-to-date willen brengen. Deze korte cursus is gebaseerd op het meest recente cursusmateriaal van de FAWBG. Deze cursus wordt op maat en naar wens van de cursisten gegeven.

Aanmelden voor, of verdere informatie over alle cursussen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.